0

Dip van gerookte zalm

lamperdesign

Een recept met een snelle en gemakkelijke bereiding, waarvan u optimaal kunt genieten tijdens de vakantieperiode. Met grote dank aan Mary Beth die dit recept met ons wilde delen en waar wij van Barebonesstore enorm enthousiast over zijn!

Ingrediënten

85-170 gram ruw gesneden, gerookte zalm (ontdooid, schil verwijderd)
227 gram roomkaas bij kamertemperatuur
1 eetlepel vers gesneden dille 
1 eetlepel gehakte rode ui
1 eetlepel kappertjes
1/2 theelepel citroenschil

Bereiding

  • Hak de ontdooide zalm grof (of trek hem met de handen uit elkaar) en leg de zalm in een kom (grotere stukken zalm zorgen voor een goede textuur).
  • Voeg de resterende ingrediënten toe en meng dit met de zalm.
  • Doe de dip in een serveerschaal of vorm tot een bal 
  • Garneer het met de versgehakte dille

Bewaar in de koelkast tot je klaar bent om te serveren. Serveer met gezouten crackers, pitachips of verse groenten.

Selecteer meer dan één item om te vergelijken.