• Dip van gerookte zalm

    Dip van gerookte zalm

    Een recept met een snelle en gemakkelijke bereiding, waarvan u optimaal kunt genieten tijdens de vakantieperiode. Met grote dank aan Mary Beth die dit recept met ons wilde delen en waar wij van Barebonesstore enorm enthousiast over zijn!

    Ingrediënten

    85-170 gram ruw gesneden, gerookte zalm (ontdooid, schil verwijderd)
    227 gram roomkaas bij kamertemperatuur
    1 eetlepel vers gesneden dille 
    1 eetlepel gehakte rode ui
    1 eetlepel kappertjes
    1/2 theelepel citroenschil

    Bereiding

    • Hak de ontdooide zalm grof (of trek hem met de handen uit elkaar) en leg de zalm in een kom (grotere stukken zalm zorgen voor een goede textuur).
    • Voeg de resterende ingrediënten toe en meng dit met de zalm.
    • Doe de dip in een serveerschaal of vorm tot een bal 
    • Garneer het met de versgehakte dille

    Bewaar in de koelkast tot je klaar bent om te serveren. Serveer met gezouten crackers, pitachips of verse groenten.

    Categorieën: